Eyelash Booster stimulirajući serum

Serum za trepavice marke pharmatheiss cosmetics konačno će ostvariti vaš san o dugim i čvrstim trepvicama. EYELASH BOOSTER potiče rast trepavica i daje im čaroban treptaj. Jednostavna primjena, senzacionalni rezultat za samo 30 dana. Podnošljivost oftalmološki potvrđena.

Maksimalan učinak zahvaljujući jedinstvenoj formuli

Tajna jedinstvenog seruma za trepavice marke pharmatheiss cosmetics je moderna kombinacija djelatnih tvari koja se sastoji od hijalurona, pantenola i ostalih aktivnih tvari. Sadržana hijaluronska kiselina i pantenol opskrbljuju kožu većom količinom vlage i potiču rast trepavica koje se doimaju zdravije. Tijekom cijelog razdoblja primjene folikul dlake se hrani i stimulira.

Jednostavna primjena

Jednom dnevno, najbolje navečer nakon čišćenja lica, nanesite serum kistom na gornji vijenac trepavica (uz sam korijen dlake) – dovoljan je jedan potez kistom. Nakon približno 2 minute djelovanja možete upotrijebiti uobičajene proizvode za njegu. Serum se može koristiti i za obrve.

Za maksimalan rast serum bi trebalo upotrebljavati svakodnevno kroz razdoblje od 6-8 tjedana. Nakon što se postigne željeni rezultat, primjena se može smanjiti na 1-2 puta tjedno.

Izražajan pogled i prirodan izgled

Pune, duge i guste trepavice pridonose atraktivnom izgledu žene i smatraju se posebno privlačnima. Tko ne želi posegnuti za uobičajenim sredstvima za naglašavanje trepavica kao što su umjetne trepavice ili ekstenzije, može se poslužiti novim, učinkovitim rješenjem za punije trepavice marke pharmatheiss cosmetics – EYELASH BOOSTER Stimulirajući serum.

 • duže i gušće trepavice
 • za prirodno lijepe vlastite trepavice
 • brzo, jednostavno rukovanje

Mnoge žene pogođene su ispadanjem kose, tj. trepavica. Uzroci mogu biti razni, poput npr. nedostatka vitamina i minerala, alergija i upala oka, hormonski uvjetovanog ispadanja kose, menopauze ili nakon kemoterapije.

Serum za trepavice prikladan je za poticanje brzog rasta trepavica i obrva.

 • Bez prostaglandina

  Učinkovita njega i lijepe trepavice zahvaljujući modernoj kombinaciji djelatnih tvari s kofeinom i hijaluronom.

 • Bez parabena

  Serum za trepavice stoga se posebno dobro podnosi, a prikladan je i za osobe sklone alergiji i osobe koje nose leće.

 • Bez silikona

  Prirodna njega koja ne opterećuje kožu tvarima koje joj nisu potrebne. Serum za trepavice ne sadrži silikone. Za punije trepavice na potpuno prirodan način.

 • Bez konzervansa

  Podnošljivost ovog seruma koji ne sadrži konzervanse dermatološki je ispitana.
  Rezultat: nema nepodnošljivosti niti nuspojava.