Pharmoval dodaci prehrani

Pharmoval je hrvatska linija dodataka prehrani koja uključuje i pojedine kozmetičke proizvode. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi.

Pharmoval proizvodi nadopunjuju prehranu tvarima koje organizam ne dobiva u dovoljnoj količini ili je potreba za njima u određenim situacijama povećana. Svrha Pharmoval proizvoda je povoljniji učinak na zdravlje te povećanje opće otpornosti organizma na stresne vanjske utjecaje. Pharmoval dodaci prehrani prvenstveno pomažu u održavanju pravilnih fizioloških funkcija organizma kao cjeline ili njegovih pojedinih dijelova.

Izdvajamo neke od Pharmoval proizvoda koje možete pronaći u našim ljekarnama.

Za imunitet

IMUNOSAL KAPSULE

Kapsule s jedinstvenom kombinacijom snažnog polisaharida beta-glukana te minerala cinka i željeza koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te 10 vitamina s dodatkom visokovrijednog koenzima Q10.

Imunitet djece

IMUNOSAL TEKUĆI DODATAK PREHRANI

Tekući dodatak prehrani je pogodan za primjenu kod djece već od navršene prve godine života. Odličnog je voćnog okusa i sadrži optimalnu kombinaciju vitamina C, E i 8 vitamina B skupine, minerala cinka i beta-glukana.

Pastile Baltazar

IMUNOSAL PASTILE

Ukusne pastile s okusom šumskog voća za djecu stariju od 3 godine i odrasle. Jedinstvena kombinacija sastojaka sa snažnim beta-glukanom iz kvasca, vitaminom C i cinkom za normalnu funkciju imunološkog sustava te važnim lecitinom.

Zatvor (opstipacija)

PRUNULAC

Tekući dodatak prehrani za redovito pražnjenje crijeva sadrži kombinaciju čak tri sastojka: disaharid laktulozu koja doprinosi ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijevo, tradicionalno učinkovit ekstrakt suhe šljive te magnezij. Proizvod se može koristiti već od 6. godine života, vrlo je ugodnog okusa i ne izaziva navikavanje.

Za šećer u krvi

DIBETICIN

Dibeticin kapsule u dnevnoj dozi sadrže 540 mg ekstrakta kore cimeta (Cinnamomum zeylanicum), 150 mg sve popularnije alfa-lipoične kiseline i čak 300% preporučenog dnevnog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Brusnica tablete

BRUSNICA KOMPLEKS TABLETE

Tablete sadrže čak 900 mg ekstrakta američke brusnice u dnevnoj dozi od dvije kapsule. Proizvod je obogaćen i sa 160 mg beta-glukana te s 200% preporučenog dnevnog unosa snažnog antioksidansa – vitamina C.

Za funkciju srca

FORTICOR KAPSULE

Jedinstvena kombinacija sastojaka u kapsulama sadrži čak 150 mg visokovrijednog koenzima Q10 te vitamin B1 koji doprinosi normalnoj funkciji srca. Forticor sadrži i vitamin B6 za normalan metabolizam homocisteina i magnezij koji doprinosi normalnoj funkciji mišića.

Zdravlje očiju (vid)

OCUSAL KAPSULE

Proizvod sadrži dva učinkovita biljna ekstrakta – ljekovite očanice i borovnice s minimalno 25% antocijanozida. Iz skupine prirodnih karotenoida sadrži vrlo potentan astaksantin, beta-karoten i lutein. Od vitamina i minerala proizvod sadrži cink i riboflavin za održavanje vida.

Zdravi zubi i desni

DENTICOL KAPSULE

Inovativan proizvod u obliku kapsula za zube i desni sadrži posebno odabranu kombinaciju sastojaka: minerale kalcij i magnezij kao i vitamin D koji su potrebni za održavanje normalnih zubi, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za funkciju zubi i desni.