Piktan proizvodi za zaštitu od komaraca

Piktan Family spray

Piktan Family spray učinkovito štiti kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih insekata. U obliku je hidratantnog losiona koji njeguje kožu, ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži.

Piktan Family sadrži aktivne komponente: N,N-dietil-m-toluamid (DEET), eterično ulje lavandina i eterično ulje citronele.

NAČIN PRIMJENE: Za najbolji učinak preporučuje se losion nanijeti na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koje želite zaštititi, osim područja oko usta i očiju. Ponoviti postupak isprejavanja u trajanju od nekoliko sekundi 2-3 puta dnevno.

Piktan Family osigurava dugotrajnu zaštitu od 4-6 sati nakon primjene proizvoda.

Piktan Natural

Piktan Family Natural i Piktan Kids Natural učinkoviti su prirodni proizvodi protiv komaraca i ostalih insekata. Proizvodi ne sadrže parabene, silikone, umjetna bojila ni mirise. Ugodnog su mirisa, ne maste kožu i ne ostavljaju masan trag.

Piktan Family Natural namijenjen je za zaštitu cijele obitelji, dok je Piktan Kids Natural s prilagođenim koncentracijama sastojaka namijenjen za zaštitu djece od najranije dobi.

Piktan Natural linija proizvoda specifične je kombinacije eteričnih ulja koja zajednički učinkovito djeluju protiv komaraca.

Kalomila gel

Kalomila gel namijenjen je njezi nadražene i osjetljive kože za smanjenje lokalizirane iritacije i crvenila koja se javljaju uslijed:

  • Predugog izlaganja suncu
  • Nakon uboda insekata
  • Nakon brijanja i depiliranja
  • Pretjeranog znojenja
  • Ožeglina meduza

Sadrži ekstrakte kamilice i aloe vere koji umiruju i omekšavaju kožu, stimuliraju regeneraciju i imaju blagi antibakterijski učinak.

Kalomila gel ugodno hladi nadraženu kožu, brzo se upija, ne masti kožu ni odjeću te čini kožu mekom i glatkom. Nanosi se na nadraženo mjesto u tankom sloju nekoliko puta na dan.