Posjetite nas u našim ljekarnama Lipa, Malešnica, Ivane Brlić Mažuranić 58 i Samoborska 115b u razdoblju od 01.05. – 31.05.2022. i ostvarite popust od 15na odabrane proizvode Instituta Allergosan.

U mjesecu svibnju okrenut ćemo se temi ženskog zdravlja u svakoj životnoj dobi te smo pripremili mjesečnu akciju koja obuhvaća sljedeće dodatke prehrani:

OMNi-BiOTiC® FLORA plus+ sadrži vrijedne laktobacile koji održavaju zdravu žensku floru. Kliničke studije potvrđuju njegovo djelovanje kod bakterijske vaginoze i simptoma poput svrbeži, peckanja te neugodnog mirisa.

OMNi-LOGiC® PLUS je posebna kombinacija vitamina, minerala i elemenata u tragovima koji služe kao hrana crijevnim bakterijama koje imaju značajnu protuupalnu ulogu, a ne mogu se proizvesti u obliku dodataka prehrani.

META-CARE® Željezo kombinira biljno željezo iz lista curryja s visoko bioraspoloživim željezovim bisglicinatom. Dodatno sadrži biljni vitamin C iz acerole, te aktivni oblik folata i vitamina B12, po čemu se posebno ističe na tržištu.

Vaše ljekarne Lipa, već 25 godina s Vama!