Sprej protiv komaraca

Potpuno prirodni repelent u obliku spreja bez dodatka aditiva i kemijskih sastojaka iz laboratorija ljekarne Lipa.

Sadržaj:

Sadrži 6 posebno izabranih eteričnih ulja visoke aromaterapijske kvalitete proizvođača Kemig i Pranarom (et. ulje limun trave, prave lavande, egipatskog geranija, eukaliptusa, metvice i bora) umiješanih u hidrolat lavande organskog porijekla, koji zajednički štite od dosadnih komaraca i ostalih insekata.

Način primjene:

Nanosi se na izložene dijelove tijela kod odraslih osoba i djece iznad 6 ili 2 godine (ovisno o koncentraciji preparata). Djeci ispod 2 godine ne preporučuje se nanošenje direktno na kožu, već se može koristiti za zaštitu prskanjem po odjeći. Sprej također možete koristiti za aromatizaciju u zatvorenim kao i otvorenim prostorima, te za raspršivanje za zaštitu od komaraca i ostalih insekata po rubnim dijelovima vrata i prozora, nanošenjem na zavjese, namještaj, tepihe… Efektivan je minimalno 2 sata, a ako se nalazite na području s većim brojem insekata (šumovito područje, močvarno područje, kraj stajaće vode), nanosite sprej svakih sat-sat i pol.
Mješavina štiti i od krpelja, a u tom se slučaju odjeća prska svakih sat vremena.

Obavezno promućkati prije upotrebe!

Pakiranje 50 ml jače je koncentracije i namijenjeno je odraslima i djeci iznad 6 godina, dok je pakiranje od 30 ml nešto slabije koncentracije te se može koristiti za djecu iznad 2 godine.